jueves, 31 de enero de 2008

TALISMA 8a.


Ei, molt bones bous!!! Ja tenim mes feina a sava... El TALISMA 8a a la pared del sacrifici. La setmana que vaig encadenar l'espero del sacrifisi hi havia molt moviment per la pared... Ferran , kiko, mikel.etc... estaven super motivats!! Hi es que el "javato" d'en ferran el diumenge havia encadenat un antic projecta d'en Miquel Savorit. I ara era l' hora d'en KIko i en mikel. Al cap de uns dies en mikel va a sava i amb pegue super controlat es fa amb la via!!! Olee!! Aquest dissabte en pau(petit) tambe la encadena...Felicitats!!! JA ho veieu no val a encantar-se que la peña va a fondo.... i aixo es bo!!! Aqui us deixo una foto d'en kiko provant el TALISMA. Anims kiko que ja es teva...

3 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

Oskar donali canya que la tens, si vens dema hi sere a partir de les 14:00, hi vui provar la entrada directe, vinga bou A MUERTE.

P.D, He fet el solo i l'hem grabat, iujuuuuuuu

Anónimo dijo...

Oscar,en podrias en bia una fotografia ven chula de Spud o`sigui den Sergi tu agrairia molt escla escalan per casualitad te trovat,en internet ell ya sap quisoc quan lidiguisel e`mail moltas grasias.

mcarme27@msn.com

kiku dijo...

Encara em queda vastan per poder fer aquesta via,pero tranki, temps,tranquilitat i molts pegues.